Store og små problemer!

Mens planeten er ved at dåne, af varme, så er opmærksomheden nu rettet mod Greenpeace der i forbindelse med en aktion for planeten Jorden har sat nogle fodspor på en kulturarv i Peru (Nazca-linjerne i den sydlige del af Peru) i forbindelse med en af deres aktioner ved Klimatopmødet i Lima, Peru… Kulturarven er et af Sydamerikas mest kendte arkæologiske vidundere og indeholder en række af enorme symboler og figurer, der forestiller dyr, mennesker og planter. Symbolerne, som er på Unesco’s liste over verdensarv, er formentlig blevet ridset ned i jorden for mellem 1.500 og 2.000 år siden.
HVAD mon der er at se om 2000 år på planeten Jorden!?

Keep going on Greenpeace!

Læs mere her om aktionen og problemet:
http://politiken.dk/kultur/ECE2481812/greenpeace-forsvarer-brug-af-civil-ulydighed-i-peru-aktion/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.